top of page

Tekst div.

​"Gennem venligt nærvær, medfølelse, glæde og sindsro er det muligt at åbne og frigøre hjertet og bringe det i forbundethed med alle skabninger." - Buddha

Maria_sort_hvid_beska%C3%8C%C2%8Aret_edi

UNPLUGGED 

Koncerter hvor repertoiret er en blanding egne kompositioner, spirituelle sange og fortolkninger af nordiske og amerikanske klassikere. 
Behagelig lydstyrke og godt til "lyttemusik", baggrundsmusik og cafe lounge.

Maria-rød baggrund.jpeg

PROJECT

Maria blå 2.jpg

PROJECT

Maria-sang-glad-STOR.jpg

PROJECT

Rytme -maria_edited_edited_edited.jpg

Dags dato arbejder jeg som selvstændig sanger og underviser samt har en deltidsstilling i institution på Frederiksberg, hvor jeg udover det pædagogiske har ansvar for musiske- og yogiske aktiviteteter.

CHANTS OG LYDMEDITATIONER

Med Music for Hearts

Kvinde%20stemme_edited.jpg
Budha%20yoga_edited.jpg
Mand%2520stemme_edited_edited.jpg
IMG_20210309_171717 (1).jpg
Maria_smil_beska%C3%8C%C2%8Aret_edited.j

I starten af 20´ erne tog jeg på en studietur til i Afrika, hvor jeg dansede med de lokale dansegrupper i Sukumaland i Tanzania. Efterfølgende dansede jeg med afrikanske dansegrupper i København. Jeg bruger stadig sange, rytmiskeøvelser og bevægelser med inspiration derfra, i min undervisning og musiske praksis.
Tillige er jeg uddannet Zumbainstruktør.

I forhold til min egen musik og virke som sangerinde har jeg i mange år prioriteret undervisningen først, da det som mor til to børn, har været det mest praktiske og økonomiske stabile. Stille og roligt kan jeg prioritere musikken mere nu.
I 2007 udgav jeg mit debut album "Choose", I 2011 udgav jeg EP én "Ord" som bliv efterfuldt med en live Cd med Music for Hearts i 2017 samt singlen "Sammen hver for sig" i 2020.  Singlen "Helt væk" er færdig indspillet og bliver udsent i 2021.

MFH spiller med.png
Magiske have billede.png
Music%20for%20Hearts%20cover_edited.jpg

SAMMEN HVER FOR SIG

helt væk-cover.jpg

HELT VÆK

Livemusik - soul.jpeg
Maria og Thomas i Allinge 2018.jpg

Music For Hearts udspringer af to menneskers kærlighed til hinanden og til musikken. Sammen skriver og spiller Maria Sita & Thomas Thor originale sange i et personligt mix af soul, jazz & funk med elementer af nordisk folketone og verdensmusik. Musikken er både danse- og lyttevenlig og teksterne drejer sig om de glæder, erkendelser og udfordringer, de oplever og erfarer i livet og i kærligheden. Målet er at sprede glæde og kærlighed og at inspirere til at omfavne livet, musikken og at samskabe en følelse af fællesskab, samhørighed og livsglæde. Music for Hearts udgiver næste single “Hvis du vil se det” 23/9 2022. Det både swinger, klinger og kan mærkes i sjæl, hjerte og krop, når Music for Hearts spiller … Line Up: Maria Sita – Vokal Thomas Thor – Piano & Keyboards Thorkil Christensen – Bas Mads Fleckner – Trommer

bottom of page