top of page

MUSIC FOR HEARTS
PR-tekst.
 
NORDIC SOUL JAZZ 
 
Music for Hearts er en kærlighedshistorie, omsat i musik.
Det musikalske par Maria Sita (vokal) og Thomas Thor (keyboards) har base i København og leverer groovy, lækker og smooth musik til det nysgerrige og voksne publikum. 

De to skriver magisk musik og smukke sange, der trækker på elementer fra jazz, soul og nordisk folketone og sågar bringer verdensmusik ind i den varmmixede gryde af musik, der er tilsat intime, ærlige vedkommende tekster. 
 
Music for Hearts har i løbet af 2022-23 udgivet en række singler og på spillestederne kan man nu opleve Music for Hearts både som duo og med band. 

Maria Sita er oprindelig solist og singer/songwriter med to albums bag sig.
Som barn var hun en af hovedsolisterne i Vesterbros Ungdomsgård og som ung boede hun i London hvor hun udgav singler indenfor genrerne Drum´n Bass & Garage.
Udover sangkarrieren, arbejder hun som sang/stemmecoach, musikpædagog og yogalærer.
Thomas Thor er velkendt i det københavnske musikmiljø som en erfaren keyboardspiller indenfor genrer som soul, funk og jazz/rock. Han drev i 90’erne kult-bandet Gone Fishin’ og har udover sine egne projekter været sideman hos fx Moussa Diallo, Tobias Trier og spillet solokoncerter i kirker. 

En alsidig pianist, der også som keyboardspiller kan fremmale fremragende billeder med sit arsenal af varme synthesizere. 
Sammen skaber de to musikere og sangskrivere et univers af musikalsk wellness, hvor melankolske, udfordrende og dybe klange møder en lækker vokal med et groovy beat. 
 
Parret mødte hinanden i 2014. Udover de romantiske vibrationer mellem dem opstod der hurtigt en idé om et musikalsk samarbejde og siden har de været uadskillelige ...  
De har sammen og hver for sig rejst og spillet i bl.a. USA, UK, Indien og Serbien.  
Deres forskellige baggrund samles helt unikt i Music for Hearts, der af publikum beskrives som en varm vibrerende smeltedigel og duen formulerer det selv som en buffet af musikalske delikatesser, der serveres for både hjerte, ører og fødder. 
 
Musikken har en healende og samlende kraft, der er svær at beskrive, men som især opleves stærkt ved livekoncerterne.  
De nærværende tekster drejer sig om de glæder, erkendelser og udfordringer de to har oplevet og erfaret; såvel i livet som i kærligheden. Ved koncerterne omfavnes livet og dets op- og nedture og det hele kommunikeres ud til publikum med stærkt nærvær.  
Music for Hearts elsker både hinanden og publikum og ved koncerterne opstår en stærk følelse af fællesskab og glæde. Fra band til publikum. Fra hjerte til hjerte.

www.musicforhearts.com,  

https://www.facebook.com/musicforheartsdk 
https://www.instagram.com/musicforheartsdk 

bottom of page